среда, 23 ноября 2011 г.

7.Imiku kandmine



ergonoomiline lapsekandmisvahend, mida võid kasutada kõhukotina esimesest päevast ja seljal kindlalt pead hoidva lapse kandmiseks. Kattekangaks diagonaalvenivaks kootud puuvillane kangas, mis muudab koti pehmeks ja mugavaks








Mõõdud: 450cm x 70 cm
Kandevõime: kuni 15 kg
Vanusele: 0-3 aastat






 

suurepärane abivahend basseinis, dushi all ja igapäevaseks kandmiseks.

Hingav ja kerge kahekihiline Solarweil-kangast kandemärss tundub märjana

naha vastas soe, kuivab kiiresti ja annab Sinu lapsele 90% kaitse

kahjuliku UV-kiirguse eest. Kangas on tugev ja vastupidav ning toetab

hästi ka mudilast.




Kõige õigem on hoida last alati enda vastas nii, et tal oleks võimalus Sind näha. Eriti alguses kui ema lohutavad südametuksed ja lõhn võiksid alati saadaval olla, on parim asend laps kõhupoolega ja kõverdatud jalgadega Sinu keha esiküljel. Täpselt nagu väike konnake. Kindlasti peab olema korralikult toetatud ka pisitita pea. Kui kõht on Sinu vastas soojas, väljuvad lapsel gaasid kergemini.

Suuremale lapsele sobib hästi puusal istumine, kus vaateväli on avaram ja Sinul üks käsi vabaks jääb.



Kui tahad, et laps kandes hea tasakaalumeele saaks ja oma lihaseid treeniks,siis pole kunagi mõttekas hoida last sellises asendis). Laps ripub siis passivselt üle vanema käsivarre, rinnakorv ja siseelundid on surutud, sabakondiga toetamas vastu vanema puusa. Ta ei saa enda kergemaks tegemiseks kaasa aidata, ei saa pöörata ja puudub silmside vanemaga. Vanemale võib asend alguses mugav tunduda, kuid tea, et selliselt kantud lapsed ei paindu mõne aja pärast enam konnaasendisse, vaid ripuvad passiivselt ka puusale võttes.

Loomulikult võid väikest titat hoida ka pikali oma käel hälliasendis või kõhuli oma käsivarrel - ka selles asendis väljuvad gaasid kergesti ja kaela-seljalihased saavad tööd.

Tuttavas ümbruses last näoga ettepoole hoides võiks hoida tema jalgu ees üleval, ristatult.
Puusad on hästi ja selg tugevneb ka selles asendis.




2 комментария:

  1. Need kandelinad tunduvad olevat hästi mugavad. Kuna ma ise oma lastega neid ei kasutanud, siis ma ei tea, kas neid saab ise kinnitada või on emal vaja abilist, kes aitaks. Väga huvitav oli teada saada, et on olemas selline lina, millega saab käia basseinis. Linalapse kodulehel on mõeldud ka tulevastele emmedele - seal olid kandelinad nukkudele. Väga tore!

    ОтветитьУдалить